Activiteiten

Voor alle onderstaande activiteiten kun je contact opnemen met de coördinator van jouw organisatie.

Kennisbijeenkomsten
Deelnemen aan (interactieve) sessies zoals round tables, hoorcolleges of brainstorms over bijvoorbeeld Innovatie, DevOps en Portfoliomanagement. Heb je zelf een idee en wil je graag een bijeenkomst organiseren dan kan dat natuurlijk ook.

Advies
Persoonlijk advies inwinnen bij collega’s van andere organisaties? Leg je vraag neer bij de coördinator van jouw organisatie en je vraag wordt uitgezet in ons netwerk. De ervaring leert dat een gesprek met een collega van een andere organisatie vaak direct waardevolle tips en adviezen oplevert.

Uitwisseling
Een tijdelijke opdracht doen bij een andere organisatie in het kader van je ontwikkeling? Dit is echt een uitgelezen kans om ervaring op te doen en je blik te verruimen. Je blijft gedurende de periode van de uitwisseling in dienst van je eigen organisatie en keert er na afloop gewoon terug. Voor de mogelijkheden en voorwaarden kun je contact opnemen met de coördinator van jouw organisatie.

Bedrijfsbezoeken
Wil je graag zien hoe collega’s van andere organisaties zaken aanpakken? Of ben je benieuwd naar andere bedrijfsculturen en werkwijzen? Dit kan door een bedrijfsbezoek te plannen via de coördinator.

Peer reviews
Als je een nieuw project opstart, een implementatietraject voorbereidt of bijvoorbeeld een outsourcingsstrategie aan het opstellen bent, dan is een peer review heel nuttig. Bereid je vraagstuk voor en via de coördinator kunnen collega’s van andere organisaties je voorzien van adviezen.

Benchmarking
Vertrouwelijk informatie met elkaar kunnen delen over bijvoorbeeld de keuze voor tooling bij automated testing, daar is de praktische benchmark bij uitstek geschikt voor.

Praktijkvoorbeelden van onze activiteiten vind je hier.

Deelnemen aan AMIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact