Philadelphia

tags: Deelnemers

Philadelphia is een van de grootste landelijke zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de clusters Werk & Begeleiding, Zorg & Wonen en Intensieve Zorg worden cliënten met uiteenlopende beperkingen begeleid en verzorgd.

Onze cliënten staan altijd voorop. Of we nu cliënten begeleiden, zorg verlenen of op kantoor werken. We vragen ons altijd af, bij alles wat we doen: wat betekent dit voor de cliënt? We zoeken altijd naar een passende oplossing. We geven onze cliënten volop ruimte zichzelf te ontwikkelen, om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij gaan we ook buiten de gebaande paden. Door te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. We doen ons werk met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht met plezier en professionaliteit.

In Amersfoort is de Serviceorganisatie gehuisvest. Daarbinnen is afdeling I&A met ca. 30 medewerkers verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van het digitale landschap.

Philadelphia wil gebruik maken van alle technologische ontwikkelingen die de cliënt (verder) helpen. Philadelphia wil hierin voorop lopen de komende jaren en hierin de trend mede bepalen. Zo wordt er geïnvesteerd in robotica en Internet of Things.

Deelnemen aan AMIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact